Telefon: +40 730.033.602

Servicii

Serviciile noastre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.
Image
Beneficiind de experiența acumulată în toţi acești ani, POPOVICI & ASOCIAŢII reușește să ofere clienților noștri soluții personalizate în funcție de cerințele și nevoile acestora: de la contractele de servicii pe termen lung de contabilitate, gestiune și procesare a datelor, la colaborările pe proiecte de asistență fiscală, audit și rapoarte de expertiză. În condițiile operării într-un sistem fiscal în continuă schimbare, în Romania este esențială urmărirea si planificarea continuă a obligațiilor fiscale, astfel că specialiștii noștri dispun deja de o forte bună experiență în consilierea fiscală a companiilor străine și romanești, oferindu-le pe lângă lista de servicii fiscale complete inclusiv gestionarea și menținerea relației cu autoritățile fiscale și reprezentarea clintului în fața acestora.

Nu în ultimul rând, prin rețeaua noastră de colaboratori provenind din sectoare adiacente, POPOVICI & ASOCIAŢII reușește să acopere nevoile clienților inclusiv în materie de servicii juridice si de audit, cooperând cu aceștia pentru găsirea soluției optimale în cadrul unui proiect personalizat și unitar.

 

Evidență financiar contabilă

Întregul proces de evidență pentru relevarea situațiilor financiare ale societăților cliente este întocmit în conformitate cu Standardele de Contabilitate Române și internaționale, oferind o imagine fidelă a activelor, datoriilor, poziției financiare, a profitului sau pierderii etc.

Consultanță și Expertiză fiscală

Într-un tablou caracterizat de birocrație si de un număr extrem de mare de reguli și obligații fiscale mai mult sau mai puțin armonizate la legislația fiscală europeană, figura unui consultant fiscal alături de client devine mai mult decât necesară.

Consultanță financiar contabilă, de afaceri și managerială

Doar o asistență profesională bine documentată poate ajuta cu adevărat clientul în luarea unor decizii corecte, la momentul potrivit. În decursul anilor, POPOVICI & ASOCIAŢII a ajutat societățile cliente la identificarea și exploatarea celor mai avantajoase oportunități ale mediilor de afaceri și ale piețelor în care acestea operează.

Expertiză judiciară

Servicii de asistenţă şi reprezentare juridică în domeniul societăţilor comerciale.

Audit intern

Experiența acumulată în domeniul financiar ne conferă o poziție profesională din care se pot întrevedea problemele unei afaceri, precum și modul optimal pentru a aplica soluţiile adecvate pentru fiecare situație în parte. Datorită acestui fapt uneori propunem clienților noștri realizarea auditului intern, un bun instrument capabil să prevadă evoluțiile financiare şi fiscale ale unei afaceri.

Recrutare și selecție de personal

Departamentul de recrutare și selecție de personal este coordonat de o echipa având o experiență de peste 8 ani în acest domeniu, oferind clienților noștri servicii personalizate pe cerințele specifice fiecărui sector de activitate și o abordare bazată pe etică și profesionalism. Împreună cu partenerii noștri recrutăm și selectăm personal de la poziții de specialiști până la cele de management, de la debut în carieră până la profesioniști experimentați.

Sigla noastră este abacul, deoarece acesta a fost primul instrument de calcul complex, folosit neîntrerupt de omenire de aproape cinci mii de ani, simbolizând astfel cunoștințele și experiența acumulate în timp.

Contact