Telefon: +40 730.033.602

Despre noi

Despre noi

Sigla noastră este abacul, deoarece acesta a fost primul instrument de calcul complex, folosit neîntrerupt de omenire de aproape cinci mii de ani, simbolizând astfel cunoștințele și experiența acumulate în timp. Nu în ultimul rând, merită menționat și faptul că, în decursul istorie, acest obiect a fost privit ca semn de bun augur pentru negustorie și afaceri.
Image
Înființată în anul 2006, societatea POPOVICI & ASOCIAŢII oferă o largă gamă de servicii profesionale în domeniul financiar contabil şi al consultanţei de afaceri: consultanță și expertiză fiscală, evidență financiar contabilă, asistență financiar bancară, audit intern și resurse umane.

Având la bază o echipă multidisciplinară de profesionişti societatea noastră a avut un ritm de creștere susținut de nevoia de a deservi nevoile complexe ale unui portofoliu de peste 80 de clienți activând în domenii diverse de activitate precum: industrie, transport, comerț, construcții și sector imobiliar.

Cunoscută și apreciată în mediul de afaceri local, POPOVICI & ASOCIAŢII a sprijinit permanent și activ la consolidarea pozițiilor competitive ocupate de client, atât prin gradul înalt de profesionalism al serviciilor oferite, cât și prin realizarea unei rețele de parteneri capabili să acopere cu succes necesitățile unei afaceri chiar și în vremuri mai puțin propice precum acestea.

Sigla noastră este abacul, deoarece acesta a fost primul instrument de calcul complex, folosit neîntrerupt de omenire de aproape cinci mii de ani, simbolizând astfel cunoștințele și experiența acumulate în timp.

Contact